Word onderdeel van Team Grevelingen!

Restaurant Grevelingen is een gevarieerd horecabedrijf met een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en zalen voor feesten & partijen en zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen van 25 tot 750 personen.

 

Dit betekent dat je als medewerker te maken hebt met verschillende soorten gasten. Voor een snelle kop koffie of een uitgebreid diner, met een grote groep of intiem met z’n tweetjes, van zakelijk tot particulier. En met zo’n gevarieerd aanbod aan gasten is het werk natuurlijk ook heel afwisselend. Bovendien ben je bij ons het hele jaar door verzekerd van werk, want Restaurant Grevelingen is 365 dagen per jaar geopend!

 

Geïnteresseerd? Bel 0111 481462  en vraag naar Inge van der Poort voor meer informatie of stuur je motivatie en CV naar info@restaurantgrevelingen.nl

 

Voor alle functies geldt een salaris conform de horeca CAO. Aantal uren en werktijden in overleg. Aangezien Restaurant Grevelingen niet bereikbaar is met openbaar vervoer, is het een vereiste dat je over eigen vervoer beschikt.

 

Wij zijn op dit moment op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Leerling keuken en bediening

Restaurant Grevelingen is een erkend leerbedrijf en mag leerlingen begeleiden op alle niveaus. Onze leermeesters staan te popelen om het komend schooljaar enthousiast aanstormend horecatalent op te leiden! Zoek jij nog een leerplaats in de keuken of de bediening? Neem dan snel contact met ons op!