"Word onderdeel van Team Grevelingen!"

Restaurant Grevelingen is een gevarieerd horecabedrijf met een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en zalen voor feesten & partijen en zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen van 25 tot 750 personen.

 

Dit betekent dat je als medewerker te maken hebt met verschillende soorten gasten. Voor een snelle kop koffie of een uitgebreid diner, met een grote groep of intiem met z’n tweetjes, van zakelijk tot particulier. En met zo’n gevarieerd aanbod aan gasten is het werk natuurlijk ook heel afwisselend. Bovendien ben je bij ons het hele jaar door verzekerd van werk, want Restaurant Grevelingen is 365 dagen per jaar geopend!

 

Geïnteresseerd? Bel 0111 481462  en vraag naar Margot Hagendijk of Wim Zeijlemaker voor meer informatie of stuur je motivatie en CV naar info@restaurantgrevelingen.nl

 

Voor alle functies geldt een salaris conform de horeca CAO. Aantal uren en werktijden in overleg. Aangezien Restaurant Grevelingen niet bereikbaar is met openbaar vervoer, is het een vereiste dat je over eigen vervoer beschikt.

 

Wij zijn op dit moment op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

"Medewerker bediening (fulltime & parttime & oproep)"

Het werk in de bediening bij Restaurant Grevelingen is net zo gevarieerd als de mensen die er te gast zijn. Denk hierbij onder andere aan het serveren van gerechten, het afruimen van tafels, werk achter de counter en het bedienen van de kassa. Er is altijd genoeg te doen in het à la carte restaurant, het zelfbedieningsrestaurant en in de zalen. Dus als jij flexibel bent, een gastvriendelijke instelling hebt, stressbestendig en gemotiveerd bent, dan kunnen wij veel voor jou betekenen. Als oproepkracht voor de drukke momenten (met name voor bruiloften en partijen) of als vaste medewerker voor een afgesproken aantal uur per week. Ongetwijfeld hebben we jou werk te bieden dat aansluit bij jouw talenten.

 

"Bijbaan (weekend/vakantiehulp)"

Zit jij nog op school en wil je een extraatje bijverdienen?

Voor de bediening, afwas en keuken zoeken wij jonge mensen (vanaf 16 jaar) die het leuk vinden om tijdens de weekenden en schoolvakanties bij Restaurant Grevelingen te komen werken. We zijn 7 dagen per week geopend van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hierdoor kunnen we jou een bijbaantje bieden, maar kun je bijvoorbeeld je sport of andere hobby gewoon blijven beoefenen!

"Operationeel leidinggevende bediening"

Samen met de collega leidinggevenden coördineer je de werkzaamheden van de bediening. Je stelt mede de dagelijkse werkverdeling op, ziet toe op de (correcte) uitvoering en stuurt waar nodig bij. Uiteraard werk je ook zelf mee.

Functie eisen:

Enthousiast en gemotiveerd
Gastvriendelijke instelling
Zelfstandig kunnen werken, maar ook een team player en in staat anderen aan te sturen en te motiveren
Sociaal- en communicatievaardig
Bij voorkeur een afgeronde horecaopleiding, maar vooral aantoonbare, relevante werkervaring (een kandidaat met leidinggevende ervaring geniet de voorkeur)
Bekend met HACCP en hygiënereglementen
Stress bestendig en flexibel inzetbaar, geen moeite met onregelmatige werktijden en met het werken in weekenden en op feestdagen