top of page

Word onderdeel van Team Grevelingen!

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's!

Wij zoeken voor de volgende functies medewerkers.

Medewerker bediening (fulltime/ parttime)

Zelfstandig kok (fulltime/parttime)

Chefkok (fulltime)

Weekend/bijbaan (parttime/fulltime)

Restaurant Grevelingen is een mooi en gevarieerd horecabedrijf met een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en zalen voor feesten & partijen en zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen van 25 tot 750 personen.

 

Dit betekent dat je als medewerker te maken hebt met verschillende soorten gasten. Voor een snelle kop koffie of een uitgebreid diner, met een grote groep of intiem met z’n tweetjes, van zakelijk tot particulier. En met zo’n gevarieerd aanbod aan gasten is het werk natuurlijk ook heel afwisselend. 

 

Geïnteresseerd? Bel 0111 481462  voor meer informatie of stuur je motivatie en CV naar : info@restaurantgrevelingen.nl

 

Voor alle functies geldt een salaris conform de horeca CAO . Aantal uren en werktijden in overleg. Aangezien Restaurant Grevelingen niet bereikbaar is met openbaar vervoer, is het een vereiste dat je over eigen vervoer beschikt.

 

Restaurant Grevelingen - hoge resolutie-

Leerling keuken en bediening

Restaurant Grevelingen is een erkend leerbedrijf en mag leerlingen begeleiden op alle niveaus. Onze leermeesters staan te popelen om het komend schooljaar enthousiast aanstormend horecatalent op te leiden! Zoek jij nog een leerplaats in de keuken of de bediening? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page