top of page

Trouwen op een droomlocatie aan het strand!

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Dan is het nu tijd om de voorbereidingen te treffen voor jullie bijzondere dag, vol liefde, geluk, feestelijkheden en romantiek.

 

Een sfeervolle locatie met heerlijke gerechten, dranken en uitmuntende service hoort daar natuurlijk bij. Restaurant Grevelingen is zo'n bijzondere locatie aan het strand.

 

Deze belangrijke dag moet volledig aansluiten op jullie wensen en ideeën. Het is tenslotte jullie dag!  Geen bruiloft is hetzelfde, dus bij ons ook geen standaardprogramma’s. We nemen samen stap voor stap jullie programma door en bespreken bij ieder onderdeel jullie eigen speciale wensen.

Stel jezelf voor hoe jullie elkaar het ja-woord geven vanaf ons terras of prieel met uitzicht op het water. Ons team denkt graag met jullie mee om op deze speciale dag aan al jullie wensen te voldoen. De perfecte bruidstaart, een champagnetoren, sfeervolle aankleding, live muziek met een band of DJ, alles is mogelijk. We hebben meerdere zalen die we omtoveren tot jullie perfecte trouwlocatie. 

Neem contact met ons op om een kijkje te nemen en om jullie wensen met ons te bespreken. We kijken uit naar deze eerste ontmoeting!

Augustus 2020 - Restaurant de Grevelinge
Augustus 2020 - Restaurant de Grevelinge
Augustus 2020 - Restaurant de Grevelinge
Augustus 2020 - Restaurant de Grevelinge
bottom of page