top of page
IMG_5950 (2).JPG

Heeft u iets te vieren?

Gezellig en intiem of juist groots en uitbundig? Een verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsjubileum of familiereunie, bij Restaurant Grevelingen is het allemaal mogelijk.

 

Tijdens jullie feest wil je zelf onbezorgd kunnen genieten. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij intieme bijeenkomsten en diners maar ook grote feesten en evenementen. Wij ontzorgen jullie graag door deze belangrijke dag of avond vlekkeloos te laten verlopen. Het zal familie en vrienden aan niets ontbreken. Ons team staat met een glimlach voor je klaar. 

 

We beschikken over meerdere ruimtes waar we tot 750 gasten kunnen verwelkomen en die we kunnen omtoveren tot jullie perfecte feestlocatie. Een champagnetoren, sfeervolle aankleding, live muziek met een band of DJ, alles is mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een groot eigen gratis parkeerterrein.

Eten & Drinken

Jullie gasten mag het natuurlijk aan niets ontbreken. Van een ontbijt, uitgebreide lunch, een borrel in ons Grand Café tot een uitgebreid diner, zowel in buffet vorm, shared dining als een walking dinner, alles is mogelijk. Wij beschikken over een aantal arrangementen maar maatwerk hierin in zeker mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs voor een kennismaking.

IMG_4867.JPG
bottom of page