top of page
Augustus 2020 - Restaurant de Grevelinge

Wij helpen om van uw zakelijke bijeenkomst een succes te maken

Tijdens uw zakelijke bijeenkomst zijn er tal van belangrijke zaken waar u aan moet denken. Wij ontzorgen u graag door uw belangrijke dag vlekkeloos te laten verlopen. Uw klanten en medewerkers zal het aan niets ontbreken. We beschikken over meerdere zalen voor vergaderingen, cursussen, workshops, productpresentatie of congressen tot 750 gasten. Grotere aantallen in overleg. Daarnaast beschikken wij over een groot eigen gratis parkeerterrein. Van ontbijtsessie, zakelijke lunch, een afsluitende borrel, tot een uitgebreid diner buffet of bedrijfsfeest naar uw wens. Alles kan tot in de puntjes en geheel naar uw wensen georganiseerd worden.

 

Zalen

Voor zakelijke bijeenkomsten huurt u zaalruimte per dagdeel. De tarieven zijn afhankelijk van de zaalgrootte. Een beamer met scherm en een flip-over zijn aanwezig. Alle zalen beschikken over een microfoonaansluiting. In een aantal zalen is een podium en/of een bar aanwezig. In onze zalen verzorgen wij diverse dranken, hapjes en maaltijden overeenkomstig met uw wensen. Maar ook restaurant staat beschikbaar voor een lunch of tussendoortje. Bovendien bieden wij u gratis toegang tot draadloos internet. Informeer vrijblijvend naar onze arrangementen via info@restaurantgrevelingen.nl

 

Activiteiten

Door de ligging aan het strand, ontleend Restaurant Grevelingen zich uitstekend voor een actieve onderbreking van uw bijeenkomst. Zo kunt u tussen uw vergadermoment door even een frisse neus halen op het strand of een wandeling maken in het naastgelegen natuurgebied. 

 

Maar wij helpen u ook graag om een sportieve teambuilding activiteit te organiseren met een van onze lokale partners. Denk hierbij aan een bootcamp, yoga sessie, workshop vliegeren, zeilen, suppen bij zonsondergang, sportvissen of een rondleiding door het windmolenpark Krammer.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

253603FC-9062-458E-AD90-7EEFB18E35E8[718
sportenimage1.jpeg
bottom of page